Duben 2008







Můj auták brouk

29. dubna 2008 v 18:55 | Simusinka |  Filmy

Italské prázdniny

28. dubna 2008 v 22:25 | Simusinka |  Filmy

Mezi námi děvčaty

28. dubna 2008 v 21:54 | Simusinka |  Filmy

Den v New Yorku

28. dubna 2008 v 21:17 | Simusinka |  Filmy






Vanessa-fotky

24. dubna 2008 v 16:39 | Simusinka |  Vanessa Hudgens

Amanda-fotky

23. dubna 2008 v 21:04 | Simusinka |  Amanda Bynes

Vanessa Hudgens-životopis

23. dubna 2008 v 9:18 Vanessa Hudgens
Datum narození: 14.12.1988
Místo narození: Salinas, Kalifornie, USA
Znamení: Střelec
Životopis:

Amanda Bynes-životopis

22. dubna 2008 v 20:53 Amanda Bynes
Celé jmeno: Amanda Laura Bynes
Datum narození: 3.dubna 1986 v Kalifornii
Výška: 173 cm
Místo narození: Kalifornie, USA

Filmografie Lindsay

22. dubna 2008 v 20:34 Lindsay Lohan
Filmografie:
2004 Dramarama
2004 Mean Girls - Cady Heron
2004 Confessions of a Teenage Drama Queen - Mary Elizabeth Cep
2003 Mezi námi děvčaty /Freaky Friday/ - Anna Coleman
2002 Najděte stopu /Get a Clue/ (TV) - Lexy Gold
2000 Bette (TV Series - Rose
2000 Life-Size (TV) - Casey
1998 Past na rodiče /The Parent Trap/ - Hallie Parker/Annie James
1996-1997 Another World (TV seriál) - Ali Fowler