Filmografie Ashley

12. dubna 2008 v 15:55 |  Ashley Olsen
Filmografie:
2004 Jeden Den v New Yorku (New York Minute) Jane Ryan
2003 Čárlieho Andílci: Na plný pecky (Charlie's Angels: Full Throttle) Future Angel

2002 První jízda (Getting There) Taylor Hunter
2001 Sestry v Londýně (Winning London) Riley Lawrence
2001 Sestry na Bahamách (Holiday in the Sun) Alex Stewart
2000 You are invited to Mary-Kate and Ashley's school dance
2000 Sestry v Akci (Our Lips are Sealed)
1999 Gólová výměna (Switching Goals) Emma Stanton
1999 Výlet do Paříže (Passport to Paris) Allyson Porter
1998 You are invited to Mary-Kate and Ashley's Costume Party
1997 You are invited to Mary-Kate and Ashley's Birthday Party
1997 You are invited to Mary-Kate and Ashley's Christmas Party
1995 Malé Dohazovačky (It Takes Two)
1995 You are invited to Mary-Kate and Ashley Sleepover Party
1994 Jak byl Dobyt Západ (How the West Was Fun) Jessica Martin
1993 Měsíční Kámen (Double,Double,Toil and Trouble) Lynn Farmer
1992 Jedeme k babičce (To Grandmother 's House We Go) Julie Thompson
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 veve a pída veve a pída | Web | 12. dubna 2008 v 15:57 | Reagovat

ahoj máš super blog!!!:-)

kokni se dyžtak na náš

moc se omlouváme za reklamu!!!!:-(((

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.