Filmografie Lindsay

22. dubna 2008 v 20:34 |  Lindsay Lohan
Filmografie:
2004 Dramarama
2004 Mean Girls - Cady Heron
2004 Confessions of a Teenage Drama Queen - Mary Elizabeth Cep
2003 Mezi námi děvčaty /Freaky Friday/ - Anna Coleman
2002 Najděte stopu /Get a Clue/ (TV) - Lexy Gold
2000 Bette (TV Series - Rose
2000 Life-Size (TV) - Casey
1998 Past na rodiče /The Parent Trap/ - Hallie Parker/Annie James
1996-1997 Another World (TV seriál) - Ali Fowler
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.